Det är inte alltid så lätt att veta vad man ska köpa med Bensalkonklorid brukar fungera i alla väder. Nu kan du få bort mossan för egen maskin.

mossa

Du kanske redan har koll på att Bensalkonklorid och Bensaltensid är samma sak? Grönfri Proffs är billigt.

Bensalkonklorid och Bensaltensid är ingrediensen som fungerar mot påväxt

Bekämpningsmedlen har i stort samma verkan på påväxter. De har nämligen ingrediensen Bensalkonklorid som fungerar som aktiv ingrediens mot påväxt. Så fungerar det.

Oavsett om du behöver takrengöring eller vill få dina trädgårdsplattor snygga är det väl värt att jobba med en produkt som innehåller Bensaltensid eller Bensalkonklorid eftersom du då vet att du får en effektiv behandling av påväxten.

Preparatet fungerar mot många olika angrepp

Skälen är många till att använda rengöringsprodukter av den här karaktären. Huset kan ta skada om mögelangreppet inte åtgärdas. Sporerna försvinner.

Dessa preparat ska användas ute för det mesta. Det går också att behandla utomhusmöbler som börjar visa tecken på påväxt som mycket väl kan vara början till mögel.

BENSALTENSID går att spädas ut

Du blandar enkelt Bensalkonklorid själv. ta bort mossa på tak Blanda ut det 32 gånger innan du använder det. Lavarna försvinner. Regnet tar bort det överflödiga medlet.

Så enkelt kan det vara. Takplattorna blir som nya.

Koncentratet räcker länge. Koncentrat är mycket starkare än vad du får när du köper produkter som har detta ämne utspätt med vatten.

Utrustningen är minst lika viktig. En högtrycksspruta med påläggsfunktion och förlängningslans är verkligen att rekommendera och så ska du se till att tar dig upp på taket och gör rent där på ett säkert sätt med stadig stege och bra skor.