De flesta har nog någon gång känt den klassiska mögeldoften. Mögelfri säkrar ditt hem genom att tvätta bort mögel från familjens hem. Läs instruktionerna innan du använder preparatet.

Firman Jape har utvecklat långt många fler produkter än Mögelfri ska du veta. Du behöver oftast inte använda upp produkterna direkt.

Ta bort mögel direkt

Åtgärda mögelproblemen så fort de dyker upp. Genom att använda rätt produkter så går du säker.

Det är ju allmänt känt att mögel inte är bra. Det kan också vara så att mögel som får frodas leder till att personer som tidigare mått bra plötsligt får symtom som kan vara svåra att tyda.

ta

Var uppmärksam om du utvecklar symtom som du tidigare inte har haft. Med produkter från Jape som MÖGEL-FRI ligger du alltid steget före. Med rena ytor förhindrar du att mögel dyker upp.

Mögel som svartmögel är inte att leka med

Hur får man bort svartmögel undrar du då du står och betraktar väggen som har beklätts med svarta prickar som du förstår är mögel. Det finns många aktiva medel som du kan använda.

Ha koll på hur det artar sig. Med lite tur så slipper du möglet sedan. Om det inte gör det kan det vara klokt att diskutera saken med en specialist på mögelskador.

Produkter som Mögelfri kan användas till mer än vad du tror

Tillväxt av mögel kan vara förrädiskt. Oftast måste du tvätta bort mögel för att det ska försvinna. Om det finns mögellukt så kan det lukta starkt. Roligare kan man ju ha det.

Möglet kan ibland lämna missfärgningar på väggen. Det gäller att planera på rätt sätt och att måla om när det behövs. Förvissa dig om att möglet inte kommer tillbaka.

Det går att tvätta bort mögel

De flesta platser kan få angrepp av mögel. Ibland kan det räcka med att tvätta bort mögel. Företaget Jape har lång erfarenhet av att utveckla produkter som Mögelfri.

Ligg steget före möglet. Mögel är mögel när allt kommer omkring. Det kanske räcker med att bara byta ut tyget mot ett nytt tyg?

Glöm inte bort mögel i trädgården på trädgårdsmöblerna

Många väljer att använda Mögelfri på trädgårdsytor. Utomhusmiljöer är inte nödvändigtvis fria från mögel.

I dessa fall passar tvätta bort mögel bra. Det är svårt att komma ifrån problem med mögel utomhus just för att möbler av trä där är svåra att skydda mot väta.

algborttagning

Produkter som Mögelfri är ett effektivt vapen mot mögel. Inne som ute spelar ingen roll.

När det krävs mer än mögeltvätt för att bli av med mögel

Påväxtstopp är bra till mycket men inte till allt. Svåra angrepp kan kräva andra medel. Ibland sitter det hårdare.

Därför måste du tänka långsiktigt. tak gti Det du gör i förberedelserna slipper du göra om.

Testa om Mögelfri hjälper. Annars kan du ta hjälp av en expert.