Vill du ofta välja Grappo eller annan läsk med grapefruktsmak? I längden blir det tufft att alltid släpa hem flaskor av Spendrups Grape Tonic. För att slippa bära tungt jämt så kan du skaffa Grape Tonic läskkoncentrat istället.

Men det kan dock vara bra att välja rätt då smaker till Sodastream kan ha en del socker. Drick istället sockerfri Grape Tonic som är nyttig och god. Den goda smaken blir på så sätt inte onyttig.

Grape Tonic läskkoncentrat som är utan socker men sött

Zero

Med Sodastream är det faktiskt fullt möjligt att både få sockerfritt men ändå sött. Grape Tonic läskkoncentrat från Aromhuset ger den godaste läsken att göra hemma som är helt sockerfri.

Med sockerfri Grape Tonic blir det således en nyttigare dryck som smakar som den ska. grapefrukt läsk Skulle du då använda din Sodastream hela tiden så gör det inget för ditt samvete. Du slipper springa till butiken och köpa Schweppes och Grape Tonic varje gång du är sugen på dricka som även kan användas för drinkar.

Tror du att sockerfri Grape Tonic kan bli ditt val?

Det borde te sig självklart att ha sockerfri Grape Tonic som ett gott alternativ. Det handlar helt enkelt om att få en god smak utan att det blir för mycket socker. Balansen uppnås inte av alla läskkoncentrat och essenser.

Aromhuset är dock ett säkert kort. De är nämligen gjorda för att ge dig sockerfria alternativ som smakar sött. Resultatet är GRAPE TONIC LÄSKONCENTRAT som har mycket mindre av sötning men som ändå känns mycket sötare.

Utan att de blir sliskiga så blir de här dryckerna söta och goda. På det viset du vill ha det om du ska blanda drinkar med Grape Tonic eller bara är sugen på läsk.

Finns det något sätt att vara säker på att läskkoncentratet ger dig äkta Grape Tonic?

Det vet du inte förrän du provat själv först, men många före ger dig ändå en indikation. Recensionerna på nätet för Grape Tonic läskkoncentrat från Aromhuset visar på hur bra det verkligen är.

Det kan tyckas att de är lite dyrare än andra. 12,5 istället för de vanliga 8 liter förklarar priset. Per liter färdig läsk är priset helt rätt.

Detta sockerfria alternativ är helt enkelt fantastiskt tycker en hel del. Någon bismak eller att det är överdrivet sött vill vi ju ändå undvika. Istället för att behöva ösa på med mer koncentrat eller blanda olika sorter kan du förlita dig på en variant där just smaken har stått i centrum.

Det är också viktigt att man använder sin kolsyremaskin på det korrekta viset. Det här är också viktigt för att din Grape Tonic läsk som du gör hemma ska smaka rätt. Testa dig fram med mängden koncentrat och märk att lite krävs för att få den smak du vill ha.