Idag så vet de flesta om att det inte är nyttigt att få i sig rök från en annan människa. Det är detta som kallas för passiv rökning, och numera så vet man att det varje år finns ett antal passiv rökning dödsfall. Det här är skrämmande att tänka på för det kan ju vara svårt att göra något åt det faktum att folk i ens omgivning röker.

batteri

Även om man får i sig passiv rökning utomhus så är den en fara och man kan utveckla passiv rökning symptom som man först inte ens märker. Man måste verkligen se upp. Man kan också skadas av rökning i tredje hand.

Om röken fastnar i kläder kan andra sedan få i sig gifterna. Det är så röken når även små barn. Fler borde bli medvetna och ifrågasätta gällande lagar.

Många undrar om e cigg är farligt för andra

Allt fler upptäcker att man kan undvika passiv rökning genom att använda sig av ecigaretter. Då man undrar om e cigg ÄR farligt så måste man förstå att det inte alls kan jämföras med vanlig rökning. Med en el-cigarett slipper man allt det passiva och man skadar inte lungorna. Det finns god anledning till att betänka hur man kan komma runt passiv rökning inomhus och utomhus med den här typen av cigaretter.

Viktigt att betänka hur man påverkar sin omgivning

De som röker och vill fortsätta med detta kan ibland komma med passiv rökning argument som kan te sig som otroligt löjliga. Många rökare känner sig illa behandlade. Man kan tycka att de borde övergå till en el-cigarett istället.

Alla måste tänka mer på sin omgivning. Men det är inte bara rök som kan irritera, även parfym ligger högt på listan. elcigg startpaket
Men med lite sunt förnuft så klarar man sig. Detta är också viktigt för butiks- och restaurangägare.

När man väljer att skapa en rökfri miljö så bekämpar man passiv rökning men inte om man samtidigt låter folk röka alldeles vid ingången! Det blir ju ändå så att man får i sig av röken. Butiker bör också tänka på andra starka dofter och kanske avgränsa för parfymallergiker.