Här har du en traditionell svensk dryck för båda stora och små. När du blir sugen på ett glas Hallonsoda vill du förstås ha den godaste, men vilken är den godaste? Goda nyheter! Nu kan du dricka sockerfri hallonläsk som är lika god, om inte godare, som vanlig Hallonsoda, men alla sorter smakar inte lika bra.

Först och främst är det viktigt att inse skillnaden på att köpa färdig läsk på flaska i affären och att göra egen läsk. Du kan köpa smakkoncentrat för Sodastream och själv göra din Hallonsoda så att den blir perfekt. Om du har en kolsyremaskin där hemma är det lätt ordnat!

läsk

Vare sig du vill ha din Hallonsoda med eller utan socker går det lätt att göra den med din kolsyremaskin

Vare sig du har en Sodastream eller något annat märke finns det många olika goda smakessenser när du blir sugen på läsk. När du gör du din egen läsk kan du välja Sodastreams egna smakessenser eller väljer något annat märke som du tycker om.

Fanta hallon finns både med och utan socker – så du kan välja själv när du gör ditt eget bubbelvatten. Vill du ha en sockerfri dryck som ändå smakar sött ska du testa Fanta Zero hallon. Det finns mycket annat än Fanta hallon zero när du är sugen på Hallonsoda.

Hos Aromhuset finns det goda och välsmakande essenser. Kolla in deras utbud. aromhuset hallonläsk Här har vi ett riktigt gott exempel på hur du kan få sockerfri hallonläsk som smakar på riktigt och inte är som en dålig ersättning. Är nu nogräknad när det gäller din Hallonsoda? Då är det här perfekt för dig.

Det finns många fördelar med att dricka sockerfri hallonläsk med kolsyremaskin

Tycker du om att dricka sockerfri hallonläsk? I så fall är det en bra idé att ha en egenkolsyremaskin. Pank och stressad? Gör din egen läsk så sparar du både tid och pengar. Du slipper släpa flaskor från butiken och du kan själv bestämma precis när du har lust att göra stream soda med din Sodastream maskin.

Visst är det bra att det finns sockerfri hallonläsk som smakar sött utan socker? Du vet att det smakar gott men du slipper sockret som inte är så bra för din kropp. Välj Zero hallon eller någon annan god smak – ett bra val för hela familjen.

Här kommer goda nyheter – nu kan du dricka mer Hallonsoda. Ta dig ett glas när du blir sugen. När barnen tjatar om att få läsk igen blir det inga sura miner från vuxna. De vuxna kan med gott samvete låta barnen dricka den läskande drycken – ingen risk för karies här.

Du kan minska matkontot om du gör egen läsk med hjälp av en bra kolsyremaskin. Du kommer att kunna göra så mycket egen läsk att du snabbt tjänar igen kostnaden för din Sodastream. Både barn och vuxna får mycket glädje av en kolsyremaskin.