Allt fler kolsyrar personlig läskedryck som är nyttig med läskmaskin och trycket har varit enormt på Aromhuset att ta fram en mycket bra sockerfri julmust. Idag finns den och räcker dessutom till hela 12,5 liter drickfärdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiken består av ungefär 1/10 socker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite strösocker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

cola

Aromhuset har framställt läskkoncentrat till läskmaskiner sedan 1980.

Snart är det jultid igen och då vill vi dricka Julmust. Under december är varannan läskedryck som dricks en julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att dra flaskor från butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan bruka efter personlig smak. Att man gör en stor och kraftig prestation för miljön blir en extra bonus.

Det finns god orsak att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en avsevärt godare läskedryck. Smakessenser är enkla att använda och dessa bör doseras på ett sätt som passar dig bäst. Dessutom så funkar de fint med samtliga sorter av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl för 1 liter drickfärdig sockerfri Julmust.

Julmusten följer Roberts originalrecept för i särklass bästa smak

När du handlar Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. Av en halvliter essens så erhåller du 12.5 liter kolsyrad Julmust enligt originalreceptet från 1922.

Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare arom genom att använda mindre mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan drygt, en butelj räcker till 12,5 liter i jämförelse med det vanliga 8 liter.

Det här är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, åtskilliga konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Trots att Zero Cola säljs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 och 2020.

Smaker till hemläsk kan användas innovativt

Det är inte bara Julmust som blir lättare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola arom om du anser att Julmust och Slush ej går tillsammans.

Aromhuset, som också saluför 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att tillverka Slush på någon minut, också sockerfri. Vilket i själva verket är omöjligt för socker behövs för att issörja ska slusha.

Metoden presenteras även den i butiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Aromhusets trix till att skapa osötad slush på minuter fungerar lika bra med Zero Jumust

Bruksanvisning för egen osötad Cola Slush

Ta fram en ordentligt stark mixer som är bra på att slå sönder is
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du har en bra Slush (issörja).
Klart.

Noll väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, ett flertal kan serveras. Denna metod fungerar även vid café-servering i lägre skala.

cola

Detta är så typiskt för Aromhuset. Existerar inte en prima produkt alternativt vettig metod så uppfinner man den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie aromer för kolsyrat mineralvatten, här kommer man före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med något totalt nytt och jättegott. Projektet kallas Sparkling Max och lär bli omtalat, möjligtvis sätta standard hur smaksatt mineralvatten ska smaka i framtiden.

Det är roligt att göra personlig läskedryck och du kommer inom kort att märka att du kan göra den ultimata drycken på så vis. Smak till Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan verkligen mixa dessa lite som du vill.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller blanda sockerfri Sockerdricka.

Julmust med lite extra kolsyra kan vara ett förslag eller så kör du med något coolare inslag såsom apelsin.

Från läskkoncentrat så får du en läskedryck som är helt unik, det finns ett komplett sortiment. Därutöver så kan du räkna med att den är nyttigare. På så sätt att du drar ner på strösocker och på andra onödiga ingredienser.

Din familj och kompisar kommer att värdesätta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, precis det de känner för!

kolsyrat

Du kommer aldrig att tröttna på dessa hemkolsyrade drycker

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha Julmust och inte kunde få detta då butikerna inte saluför. Eller så anser du att det bordsvatten som du handlar i affären inte är speciellt mumsigt. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Därutöver så kommer du inte att tröttna på din personliga hemmagjorda lemonad. Den kan hela tiden byta stil och så kan du ändra styrka så att det blir mera eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt kolsyrat vatten.

Välj ut de aromer som du tycker om och med sortiment

Då du beställer läsksmaker till din läskmaskin så skall du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara smart att variera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens bjudning med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får billig läskedryck som smakar bättre än det mesta som du kan inhandla i butiker och varuhus. Aromhusets läskkoncentrat hittar du på har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på aromen. zero julmust pris Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för någonting som smakar smaskigt och inspirerande.