Det blir en härlig tid. Det har aldrig varit enklare att dricka Cortado kaffe det enda du behöver är kaffekapslar för Dolce Gusto! Rätt kapslar och rätt maskin är allt du behöver.

Alla är sin egen barista idag. När du använder Dolce Gusto kaffekapslar får du allting i samma kapsel. Bara kör igång. Gott Cortado kaffe hemma, det har aldrig varit enklare.

Kaffekapslar för Dolce Gusto har allting redo för bryggning i en kapsel

nespresso

Kapslarna innehåller allt som du behöver. Mjölken finns också i kapselformat. En cappuccino med Dolce Gusto är otroligt god men du behöver inte stå och skumma mjölk.

Mjölken kommer i pulverform. Så bra att det nästan är svårt att förstå. Det är en trygghet. Resultatet med Cortado kaffe blir alltid perfekt!

Hur smakar Cortado kaffe med kaffekapslar för Dolce Gusto?

Cortado kaffe är närbesläktad med italiensk Macchiato. Du kan mildra den starka smaken med lite mjölk. I Cortado kaffe blandningen finner du både Arabia och Robusta bönor. Resultatet blir perfekt.

Dolce Gusto med mjölk är precis rätt. Mjölken är redan tillsatt i kaffekapslar för Dolce Gusto. Kapseln gör att kaffet håller längre.

Aromen finns kvar. Burkkaffe blir gammalt fortare. CORADO KAFFE kan du lita på!

När bryggkaffe inte räcker ska du välja detta kaffe

Leta efter Cortado kaffe i din närmaste butik. Visst är kvaliteten bra men priset är högre. Tänk på det.

Kom ihåg att kaffepulvret redan är fördelat, du behöver inte dosera själv. dolce gusto lungo Du får alltid perfekt balans mellan pulver och vatten. På så sätt går ekonomin ihop ändå.

Dina gäster kommer att känna skillnaden på kaffet. Då passar det perfekt med kaffekapslar för Dolce Gusto från italienska Dolce Vita med den smak som du och din gäst känner för just nu.