Ingen vill ha mögel på sitt hus. När du misstänker att det är svartmögel på gång i ditt hem ska du använda dig av Grönfri eller Grönfri Proffs för att bli av med eländet.

ta

Du kommer att bli förvånad över hur bra det blir. Rätt använt blir resultatet så bra som det kan bli.

Grönfri är största märket men de är inte ensamma. Konkurrenten Påväxt-Stopp har samma aktiva substans i samma mängd, samma spädning och är lättast att jämföra med. Det märket är billigare. Köp online.

Medlet Grönfri är anpassad för de flesta miljöer

Tvätta fasaden eller taket. Med Grönfritt kan du till och med se till att dina trädgårdsplattor är fina för det här är ett medel som klarar hussvamp och påväxt på ett galant sätt.

En högtrycksspruta kan vara bra att inhandla. Det goda resultatet beror på Bensaltensid.

Mixa på rätt sätt

Innan du drar igång jobbet med din ejektor för att genomföra algtvätt eller få bort mikrobiell påväxt på ditt tak och på din uteplats måste du säkra dig om att blanda på rätt sätt. Det är inte svårt att förstå varför Grönfri eller Grönfri Proffs säljer så bra.

För effektiv mossbekämpning med Grönfri ska du späda medlet fem gånger. Grönfri räcker alltså fem gånger så länge. Medel som Grönfri Proffs ska spädas ännu mer.

Grönfri har enligt kemikalieinspektionen 8% Bensaltensid (Bensalkonklorid) som aktiv substans. Kolla på förpackningen vilken koncentration som innehållet har. Späd ut så att du får rätt styrka. Betydligt billigare.

Grönfri Proffs har andra koncentrationer. Priset blir runt hälften av vad det skulle kosta i andra sammanhang.

Miljön blir inte påverkad.

Rengör ofta

Något som är viktigt att komma ihåg är att du inte kommer att behandla ditt hem med Grönfri en gång för att sedan leva lyckligt utan mossa för resten av dina dagar. Möglet har ingen chans.

Medlet biter mot de flesta påväxter. Regelbunden takrengöring är verkligen klokt av flera skäl. behandla takpannor Taket blir ju finare.

Ibland kan påväxten ha pågått ganska länge. Skjut inte upp problemen, lös dem direkt.

Kanske kan du åtgärda det själv

Blir det fel kan det kosta en del, därför är det bra att lösa det så fort som möjligt. Att renovera kan ju kosta en del. Dessutom kan du själv klara av rengöringen med Grönfri och det innebär förstås att det blir mycket billigare att bli av med påväxt i och omkring ditt hem.