Gör kaffe hemma som på cafe. Dolce gusto gör det möjligt. Efterfrågan av Dolce gusto med kaffemaskin kapslar ökar.

kapsel

Dolce gusto har sina egna kapslar. Följ tumregeln en kapsel en kopp. Varm eller kall dryck du väljer. Är du sugen på choklad så går det att ordna.

Så fungerar en Dolce gusto bryggare med kaffemaskin kapslar

Hitta rätt kapslar till din Dolce gusto. Sort efter humör helt enkelt. Välj exempelvis en espresso.

Gör den stark eller svag. Fyll på maskinen med vatten och använd rätt kapsel. Aldrig har det varit enklare. Ställ muggen rätt!

Kaffet blir klart snabbt. Med en kaffekapsel till Dolce gusto får du en kopp. Flera koppar kräver flera kapslar. Att spä ut kapslarna leder bara till en vattnig smak!

Varför ska du köpa en Dolce gusto maskin?

Fodralen levereras med många spännande smaker. Dolce gusto kapslar är enkla att hitta eftersom maskinen är så populär. Vill du ha gott kaffe så ska du prova en Dolce gusto. Dina gäster kommer att tacka dig.

Skummad mjölk är gott till KAFFEKAPSLAR MASKIN. Du behöver alltså inte köpa mjölk.

Det är lätt?

Det är inte alls svårt att göra kaffe med Dolce gusto och det är också därför som många väljer denna variant då de vill ha KAFFEMASKIN MED KAPSLAR. Allt sköts med en knapp.

Kaffet är aldrig långt borta med Dolce gusto. Dolce gusto kapselmaskin Inte ens den som aldrig gjort kaffe med bryggare förr bör ha några problem att komma igång. Det som tar lite tid att lära sig är vilka kapslar för kaffemaskinen som smakar bäst.

För bästa resultat måste kaffeapparaten hållas ren. Då får du bäst smak. Ha för vana att rengöra den ofta. Då lär du slippa problem med smaken för att kaffemaskinen inte är rengjord.