Självklart vill man ha kaffe. Det har aldrig varit enklare att göra gott kaffe hemma med Dolce Gusto kaffekapslar. Kapslar kan användas på många olika vis.

nespresso

Häll i vatten i tanken sedan är du igång. Cappuccino maskin skummar ett perfekt skum. Kul är det också.

Det är enkelt att använda Dolce Gusto kaffekapslar

Läs innantill. När du köper en Dolce Gusto kapselmaskin kan du också hitta videos online som visar dig hur den används på rätt sätt. Se till att ha rätt grejor på plats innan du drar igång.

Om allt är på plats så kan du köra igång. Vattnet strömmar genom kapseln. Kall dryck går också bra att göra.

Tomma kapslar kan slängas i soporna. Det går inte att använda samma kaffekapsel två gånger. Annars får du ta en ny.

Vet du vad en Cappuccino maskin är för någonting?

Du kan använda Cappuccino maskin för det ändamålet men det är ingen sådan maskin. Denna maskin använder bara kapseln och inget annat. Kapslar för Dolce Gusto innehåller mjölkpulver när du ska göra latte eller Dolce Gusto cappuccino.

Du får alltså cappuccino med Dolce Gusto trots att den inte kan kallas för Cappuccino maskin och det är ju väldigt bra. Kaffet blir helt klart godare.

Vill du köpa en Dolce Gusto maskin? tassimo kapslar

Köp kapslar oberoende av kaffesort. Var noga med Dolce Gusto kaffekapslar när du väljer maskin.

Det är passformen som avgör. Se på lite olika varianter och välj rätt med tanke på den typ av kaffe du vill ha som espresso eller cappuccino.

Priser för kapslar till kaffemaskin kan variera och om du vill ha billiga kaffekapslar bör du se på större paket. Det är aldrig lönt att köpa billigt för att datumet snart är nått eller för att det är något skumt med kaffet. Leta så hittar du rätt tillslut.