När sommaren kommer med värme så vill man ha något kyligt samt läskande att dricka. En slush kan vara exakt det som gör att man får ny vällust och ork igen, men det är ju ej alltid som man har lust att fara till ett kafé med stor slush maskin därför att erhålla drycken. Istället så kan man införskaffa en egen slush mugg som i grund och botten fungerar mycket likt en slushmaskin.

slush

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Om du bara har en slush mugg som är till för att blanda den goda is-drinken i så kan du också bringa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se och Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du inte krångliga slush recept. Det är bara att blanda ihop i enlighet med instruktionerna och sedan ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på massor sätt och vis. Du har ju full behärskning över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste tänka på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får börja om från början. Det kan således vara smart att ha flertal slush muggar så att man kan bjuda vänner samt familj på slush utan att ha en faktisk slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att fungera. Vet man icke detta och lägger slushmuggen ned under infrysningen kan man ana att muggen icke fungerar.

Så smakligt med bitar av frukt i samt andra innovationer

När du väl blir bättre på att blanda egna drycker med slush mugg så kommer du att fatta att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns ingenting som hindrar att man lägger till ingredienser som till exempel små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna dricka slushen med sugrör. Ifall man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det icke kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer för att mala ner till rätt konsistens innan man blandar ihop med vatten samt koncentrat.

Konsistensen är betydande och det är följaktligen som massor föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra bägare som är till för att framställa den finfördelade isen så kan man få samma verkning och smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det enbart blir en mugg men det här kan likaså ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man intaga is-drinkar året om eller är det här en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man självklart skapa slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att detta är en dryck som gör sig bäst under sommaren. slush koncentrat. Att få I sig något iskallt är nödvändigt för att vi fortfarande ska funka I värmen.