Nog är det så att när det luktar gott så mår vi utmärkt. Man vill alltid att det ska dofta gott hemma, men det är inte alltid det lyckas.

essentiell

Så istället för att springa runt i lägenheten eller huset och spraya någon form av parfym kan man lätt få en bra fördelning av goda dofter med eterisk Olja från CREAROM som inte bara är hudvårdsprodukter utan kan användas till doftljus som placeras ut i hemmet.

Ordet eterisk betyder någonting som är luftigt och flyktigt och vad kan vara en mer passande beteckning på eteriska oljor? Man behöver inte många droppar av lavendel för att få ett rum att kännas annorlunda. Det är helt naturliga dofter och skiljer sig mycket från dem av parfymer.

Ifall du söker trygg samt väldoftande eterisk Olja från Crearome eller allt-fraktfritt till hudvård

Söker du möjligheter att göra egna säkra och bra hudvårdsprodukter baserade på eterisk Olja måste du kolla Crearome. Detta är företag som är väl etablerade i Sverige och välkända för sin goda kvalitet.

En bra början kan vara att använda mandelolja som man blandar i någon doft som man gillar. På detta enkla sätt har man skapat en olja som lämpar sig utmärkt för massage i hemmet. Massagen ger ett välmående och doften förhöjer det. Väl värt att tänka på är att eterisk Olja och dess dofter påverkar våra sinnen mycket starkt så försök alltid att anpassa rätt doft till rätt stund.

Som alltid handlar det om att vara sansad i användandet av dofterna

Fler och fler larm kommer in från folk som inte tål de starka dofter som finns lite varstans idag. Parfymer kan ha en mycket stark doft och effekt emedan eteriska oljor, om de används på rätt sätt, inte kommer i närheten av det. Känsliga personer kan uppleva ett starkt obehag av för starka dofter därför ska man undvika att överdriva.

Man bör börja dosera eterisk Olja lite försiktigt när man är ny på att använda det till doftljus. Det kan bli så att man vänjer sig vid den doft man har hemma och använder för mycket olja så det blir för starkt. Så gäller det bara att hitta rätt dosering. Och om det skulle vara för starkt så är det bara att öppna ett fönster en stund.

Tänk på att dosera oljorna så att du och dina sinnen verkligen njuter och mår bra av dem. När man har flera dofter hemma kan man variera efter humör och om det är sol eller regnar. göra egen doftolja. Citron och mint bland många andra verkar uppfriskande och fräscht medan lavendel är mycket rogivande och avstressande.

Du lär dig hela tiden att uppskatta nya dofter och hur de kan påverka dig och din omgivning. Dessutom så kan man ju experimentera och testa nya dofter då man lär sig hur de kan få en att känna sig. Det är så pass billigt med dofter av helt olika slag så kanske det är lite dumt att inte prova flera?