Att börja rökning vanliga cigaretter finns numera ingen anledning till. Då är det bra med vape sverige godtar som en säker produkt om man vill få en rik rökupplevelse med både gos smak och bra känsla. Dessa el cigg är utan de farliga ingredienserna som finns i de vanliga cigaretterna men röks på samma sätt med hjälp av ett munstycke.

Numera så vejpar ungdomar tillsammans el cigg utan nikotin vilket är mycket bra

köpa

Vid en jämförelse med vape och vanliga cigaretter så ska man komma ihåg hur otroligt farligt vanliga cigaretter är. Då vape sverige godkänt så får man inte samma problem vid rökning av ecigg som hos tobaksrökning. Den här typen av ecigg är varken skadlig eller innehåller nikotin så man blir inte beroende, därför kan man inte alls räkna med några problem. ego e cigarett

Det kallas för att vejpa då man röker elciggen vilket kommer från det engelska ordet för ånga. Man inhalerar en ånga med doft och smak och det stör ingen i omgivningen. I praktiken kan man röka var som helst.

Vad är vape och kan man se skillnad på eciggen och vanliga cigaretter?

Det finns skillnader i utseende på vanliga cigaretter och el cigg. Elciggen är visserligen formad som en vanlig cigarett men det är tydligt att det inte är en sådan och vape sverige kommer vanligen i ett startpaket med delar som behövs för att ladda ciggen. En sak som gör detta tydligt är att man aldrig röker upp själva staven som man röker igenom.

Man kan få bra vape produkter som håller länge till ett bra pris online. Det gör att man både lätt får tag på ecigg som godkänts i Sverige och man sparar en bra slant. Man använder ju samma cigarett om och om igen och så kan man byta patron med e-vätska. Känner man för en smak tar man den och att testa nya smaker är enkelt.

Naturligtvis kan det om man röker där det inte är tillåtet med tobaksrökning först göra människor arga, som exempelvis kontoret, annanstans inomhus eller allmän plats. Då det däremot går upp för folk att det inte är tobaksrök utan vape kanske de istället uppskattar att man inte smutsar ner luften.

Vilken åldersgräns finns för Vape?

Köper du cigaretter i Sverige med vape som är utan nikotin så finns det ingen åldersgräns. Annars gäller 18 år. Är man inte rökare sedan tidigare finns ingen anledning att leta upp vape med nikotin bara för att testa på om detta är en kul pryl eftersom nikotin som bekant kan leda till ett beroende.