Om du tycker om att göra egen läsk hemma vet du att det är viktigt att ha bra läskkoncentrat för smaker som är goda. Det finns få smaker som kan passa vid så många tillfällen som smaken Fruktsoda. Vill man följa strömmen och ta en populär smal till sin kolsyremaskin så ska man välja denna.

sockerfri

Fruktsoda är så bred i sin smak att det inte finns några tillfällen då man inte kan ha den.

När det gäller Fruktsoda så är det en smak som passar många olika tillfällen. Precis som med Sprite eller 7up så kan du bara njuta av den som läsk. Om du dessutom ska göra en bål med eller utan sprit så passar Fruktsoda till detta.

Vid en fest kan du så slippa kånka flaskor och få en massa mängd bål ändå. Även om du inte ska ha fest eller mysa hemma så är det kanon att alltid ha något hemma som vid oväntade besök.

Roligt och nyttigt att göra egen läsk hemma

Eftersom det är roligt med egen läsk hemma är det därför många som har en kolsyremaskin ståendes i köket. Det är också enkelt att testa smakessenser för att få den bästa läsken hemma.

Smaker som säljs för Sodastream håller inte alltid i smaken vilket är bra att veta. Du bör alltid se till att införskaffa koncentrat av bra kvalitet oavsett om du köper Fruktsoda eller Citron lime. Det bästa är när du får en söt och frisk smak utan en massa socker. Vill man då unna sig en läsk ibland så känns det då mer ok.

Goda läsksorter som gillas av både vuxna och barn.

Familjen har idag mängder av smaker att hitta en favorit bland. Fruktsoda toppar dock listan tillsammans med smaker som Zero Cola, julmust och andra klassiska smaker.

Olika medlemmar i familjen kan a olika tycke och smak så en variation hemma kan vara smart. Skulle man sen blir sugen på läsk eller få besök så har man bål eller kolsyrad dryck att bjuda på.

Det finns massor av smakessenser att prova och Citron lime är definitivt en av dem.

Och våga experimentera lite med smakerna till din kolsyremaskin. läskkoncentrat Smaker som är lite mer neutrala är en bra idé att ha hemma tillsammans med Fruktsoda. Citron lime är ett exempel på en smak som du ofta kan ta till då du vill att bordsvattnet ska bli till läsk som smakar friskt och gott.

När du köper läskkoncentrat kan det vara läge att våga satsa på lite nya sorter.

Vissa kanske är lite dyrare, som Aromhusets, men ger istället några liter mer i dryck. Aromhuset gör sockerfria Zero läsk som smakar som vanligt, deras Zero Cola är storsäljaren. På makeslush.com kan du även hämta inspiration då du kan göra sockerfri slush på nolltid.com.

Precis som med Fruktsoda så är det inte dumt att ha andra smaker man beställer hem. Testa fler smaker där alla i familjen får något att älska!