Påståendet att e-cigaretterna är lika farliga som vanliga cigaretter stämmer inte. Dock kan man säga att det finns vissa beståndsdelar i ångan från el cigg som inte är så hälsosamma, men det är ändå inte lika dåliga som vanliga cigaretter. Man kan dessutom ifrågasätta korrelationen mellan formaldehyd och e-cigaretter.

Hur vet jag om e cigg är farligt? Mycket av de hälsorisker som har med cigaretterna att göra kan inte kopplas till innehållet. Faran med el-cigaretterna uppstår först om man övergår från just e-cigg till vanliga cigaretter. Detta är dock inget som är vetenskapligt belagt utan snarare en teori.

e

Är verkligen e cigarett farligt?

Det är inte konstigt om man undrar om el-cigg är farliga då de innehåller det cancerframkallande ämnet formaldehyd. Man kan inte säga att cigaretterna är farliga på det viset, det finns nämligen inga vetenskapliga bevis som stöder detta. Men intresseorganisationerna vill ändå få oss att tro att e-ciggarna är farliga.

Känner du dig osäker? Ta reda på mer information om el cigg innan du börjar använda dem. Om man läser om undersökningar som har gjorts så måste man betänka hur de har utförts och vilka resultat man faktiskt kom fram till. Vissa el-cigaretter innehåller nikotin andra inte, det är viktigt att komma ihåg detta. Om man inte använder nikotin finns inget beroende. nikotin e cigg

Genom att ånga minskar bruket av tobaksprodukter bland unga i USA. E-cigaretter verkar med andra ord bidra till mindre rökning. Med en e-cigg får du inte ens i dig en bråkdel av de skadliga ämnena som en vanlig cigarett ger.

Vilka är bäst el cigg eller vanliga tobakscigaretter

Oavsett hur du röker. Det generella besked är att e cigg inte är farligt. Med e-cigg slipper du de tunga gifterna och du stör ingen annan med din rökning. Valet står klart.

E-cigg is the way to go. Det är också trevligt att el-ciggen är billigare i drift. Man sparar slantar samtidigt som man mår bättre, inte så dumt!