Många funderar över om man kan byta elcigg mot vanliga cigaretter. Många experter anser att electrocigarette inte hjälper vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men faktum är att så kallade e-cigaretter är mycket säkrare än vanliga cigaretter med tobak.

Om du har bestämt dig för att sluta röka kan ett startpaket vara en bra investering, det finns dessutom olika smaker på cigaretten att välja på. Med denna innovation kan du rentav få ett bättre liv.

e

När tvingas man fylla på sin elcigg?

Det är batteriet som avgör hur länge en elcigg räcker. Om batteriet är av bra kvalitet kan du få ut cirka 1 000 bloss.

Hur mycket el-cigaretten kostar beror oftast på dess kvalitet och utseende. Klicka här för mera info.
När man handlar e-cigaretter online möts man av otaliga erbjudanden, men tänk på batteriets kvalitet. Många gånger så kan det löna sig att betala lite mer för högre kvalitet som räcker längre.

Elcigg kan också fungera kortare perioder. Om man är ny inför el-cigaretteran kan det vara bra att testa först, för att på så sätt bilda sig en uppfattning.

Electrocigarette är för alla

Något som är häftigt är att elcigaretterna faktiskt gör det möjligt att vara rökare utan att vara rökare. Med en electrocigarette blir du inte beroende. Nu kan du alltså feströka utan den farliga drogen.

En sak som är svår att slå är att elcigaretten inte stör andra. En e-cigarett kan sända ut sköna dofter och smaker tack vare de speciella e-juicerna. Vattenpipor kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft, e-ciggen påminner på det sätter på dessa. Samtidigt som man helt slipper de farliga ämnena.

Köp cigaretter och ejuice på nätet i bra ecigg butiker

Köp e-ciggen och e-juicen i Sverige. Butiker online har ett större och bredare utbud. Det här är något som tar rökning som koncept till helt nya nivåer. Sätt dig ned i lugn och ro och upptäck alla varianter av e-cigaretter.

Tillse att du förstår hur produkten fungerar. Då håller den bättre.