Håll dig till ett medel och städa med det. Inga farliga kemikalier finns i bikarbonat medel. Bättre medel får du leta efter.

Ta en rejäl omgång direkt. Du sparar mycket pengar med bikarbonat storpack.

Det blir skinande rent med bikarbonat

Du behöver inte läsa några speciella instruktioner, det är bara att köra igång. Förvåningen blir stor. Även rostfria material kan börja rosta lite.

Kombinera pulvret med vinäger. Bli inte rädd om det börjar bubbla lite. Det blir som en smet som ligger i diskhon och som du kan sprida med en diskborste.

För bästa effekt ska blandningen verka i någon minut. Du kan torka bort det som är kvar. Du kommer att bli nöjd.

Det är enkelt att lyckas

dricka

Bikarbonat hjälper dig i städningen helt enkelt. Ättika kan du alltid använda i en sprayflaska direkt på kakelplattorna för att få bort kalk på plattor. Många väljer att blanda ut det med lite såpa.

Bikarbonatet gör verkligen rent. Blanda bra potatismjöl ättika och bikarbonat. Sedan applicerar du bara det hela. Spraya med kaklet när du vill spola bort massan.

Bikarbonat kan användas till madrasser

Alla har detta medel hemma i bostaden. Du kan städa allt med bikarbonat och ett viktigt exempel på detta är madrassen som börjar kännas lite ofräsch.

Lägg medlet direkt på madrassen. Strö ut pulvret över madrassen och låt detta sitta under 15 till 20 minuters tid. borsta tänderna med bikarbonat Nu kommer pulvret att absorbera lukter som kan finnas i madrassen.

Efter en kvart är det bara att dammsuga upp pulvret från sängen och då är det hela klart. Inte är det farligt heller. Det kommer inte att skada din hud.

Prova bikarbonat där du tycker att det behövs

Upptäck fördelarna med bikarbonat. Strö ut och dammsug upp.

Det fräschar upp hela bostaden. Se utbudet i din butik.

Prova bikarbonat storpack

När du börjar med bikarbonat städning inser du att det faktiskt går åt en hel del då du vill få det rent och fräscht hemma. Du får dosera efter behov helt enkelt. Anledningen till att du ska köpa bikarbonat storpack är att det är mer för pengarna.

Kostnaden blir lägre. Kolla om din butik har det. Det är inte svårt att bikarbonat köpa online och här kan du också hitta erbjudanden som är attraktiva.

Bet är naturligt

Det innehåller inga kemikalier. Som du säkert har märkt innebär städning med bikarbonat ofta att du ska blanda pulvret med annat.

Prova vinäger. Det finns doftämnen att lägga till. Det blir en helt annan upplevelse.

Kanske kan du komma på smarta kombinationer med det som du har hemma just nu. Så svårt är det inte.

Så bra som det kan bli

Ibland tar det tid att sätta en ny vana. Vinäger är klart trevligare än Klorin om man säger så.

Du blir inspirerad i din städning. Det är klart bättre än alternativet. För barn och husdjur kan det också vara mycket bättre om du väljer att städa med bikarbonat. Så beställ ett bikarbonat storpack så att du inte står utan nästa gång lusten att städa faller på!